APK voor uw auto

Iedere auto heeft eens in de zoveel tijd een Algemene Periodieke Keuring nodig. Bij de APK wordt in het algemeen gekeken of de auto nog in een goede staat verkeert. Er wordt voornamelijk gelet op de verkeersveiligheid van het voertuig, maar ook of het nog voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen. Als u wil controleren of een auto APK gekeurd is dan kan dit via een kentekencheck. U krijgt dan tevens inzicht in de APK vervaldatum en eventuele afkeurpunten. Wij zijn namelijk niet alleen specialist op het gebied van inruil, inkoop, en verkoop, maar ook staan wij bekend als goede APK autogarage.

ONDERHOUD VOOR UW VOERTUIG?

Okaysion is actief in Joure en omgeving. Deze centrale ligging, gecombineerd met ons vakmanschap en onze expertise, betekent dat we in de wijde omtrek bekendstaan als dé APK autogarage. Wij zijn op de hoogte van de vele eisen op het gebied van onderhoud en reparatie, en kunnen dus uitstekend de APK van uw auto of de APK van uw motor regelen. Okaysion staat voor klantvriendelijkheid en een doelgerichte aanpak, zodat u zo min mogelijk gedoe ervaart rondom de APK van uw motor of auto.

VOLDOEN AAN ALLE KEURINGSEISEN

Waar moet er nu allemaal op gelet worden bij de APK auto keuring? Daar leest u zo meteen meer over, maar eerst leggen we uit waarom een APK auto keuring van groot belang is. Als een nieuwe auto de weg op gaat, moet natuurlijk gecontroleerd of alle onderdelen en mechanismen goed functioneren. Het zou bijvoorbeeld vervelende gevolgen kunnen hebben als de remmen het niet goed doen of wanneer de verlichting niet in orde is – je koplampen polijsten helpt dan vaak. Hetzelfde geldt eigenlijk voor occasions, en misschien nog wel meer. Een APK auto keuring zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt en niet door overheidsinstanties op de staat van uw voertuig wordt aangesproken. Over het algemeen kunt u uitgaan van een APK auto keuring om het jaar, maar bij nieuwere auto’s is die periode wat langer.