Auto private lease voordelig?

Geen geld voor een nieuwe personenauto? Private lease maakt het mogelijk voor een laag bedrag per maand. Voortaan hoef je geen fortuin te bezitten om onbezorgd in een nieuwe personenauto te rijden. Geen onvoorziene kosten meer en te allen tijde prima verzekerd. Met private lease is dat ook voor jou haalbaar. Wil je nog goedkoper uit zijn? Maak dan reclame voor bedrijven door bijvoorbeeld advertentiestickers op je personenauto te (laten) plaatsen. Voor veel adverteerders is dit een aantrekkelijke manier van adverteren, waar ze best wat voor over hebben. Indien je kiest voor reclame op je personenauto, kun je daarmee enkele tientjes in mindering krijgen op jouw toch al bescheiden leasebedrag. Alhoewel je het voordeligst uit bent met een standaard personenauto, kun je ook kiezen voor een auto met veel opties en accessoires. Is jouw leasecontract afgelopen en is het jou uitstekend bevallen? Dan kun je in de meeste gevallen bij de leasemaatschappij een nieuwe personenauto ontvangen.

Met private lease een zuinige personenauto

Met private lease heb jij de keuze uit enkele spaarzame modellen personenauto’s. Door veel van dezelfde auto’s in te kopen betalen leasemaatschappijen minder en houden ze zo de private lease laaggeprijsd. De uitgekozen auto’s hebben allemaal een bijzonder laag brandstofverbruik. Op die manier zijn de kosten voor een volle tank nog te overzien. Gebruik maken van private lease kent vele pluspunten: wat dacht u van een scherpe leaseprijs en de keuze uit vele opties voor je personenauto. Bovendien is uw autoverzekering en het onderhoud aan de wagen inbegrepen. Dat laatste scheelt ook behoorlijk in de kosten van autorijden. Want je weet wat tegenwoordig een auto repareren kost of het laten uitvoeren van onderhoud aan je auto. Dat kan aardig in de papieren lopen.

Vast bedrag per maand

Nogal lastig en prijzig, al die kosten die je kwijt bent aan een personenauto, zoals waardevermindering, rente, onderhoudskosten, autoverzekering en reparatie. Met private lease hoef je geen rekening meer te houden met al deze zaken. Selecteer uit een aantal mooie auto’s de auto die bij je past en bereken de kosten voor jouw contract. Een nieuwe personenauto leasen is vanaf nu ook voor jou het overwegen waard met private lease. Op veel websites kun je bovendien een onafhankelijke vergelijking vinden van de kosten van eigenhandig een personenauto aankopen en private lease rijden. Een goede kans dat private lease voor jou financieel heel gunstig zal zijn. Maak dus in ieder geval altijd een vergelijking van de kosten.

26 maart 2018 / Autoexamens.nl / Reacties uitgeschakeld voor Auto private lease voordelig?